Kalajoen hiekoille kolmossija kirjoituskilpailussa

Esikoisteokseni Kalajoen hiekat sijoittui kolmannelle sijalle Suplan, Otavan, Kariston ja Otavan kirjasäätiön Ihanat kirjat -viihdekirjakisassa. Kolmossijasta pokkasin 1000 euron palkinnon, Suplan ja Ruutu+-palvelun vuodeksi sekä 100 euron lahjakortin Otavan kirjakauppaan.

Kunniakirja palkinnosta.

Raati perusteli Kalajoen hiekkojen valintaa finaaliin seuraavasti:

”Satu Tähtinen on viihteen lajityypin varmaotteisesti hallitseva kirjoittaja, jonka teksti koukuttaa takuulla. Hänen teoksessaan vahva miljöökuvaus yhdistyy onnistuneesti estottoman eroottisiin kohtauksiin.”

Kilpailun tulokset selvisivät keskiviikkona 7.9. Helsingissä Otavalla järjestetyssä tulostilaisuudessa, jonka tunnelmia voit kurkata Otavan ja Kariston @ihanatkirjat -instagramtililtä. Paikalla olimme me kaikki viisi finalistia ja mukava joukko kilpailun järjestäjien edustajia.

Kilpailun voittajan valitsivat Suplan kuulijat suosikkiaan äänestämällä. Kisa oli kolmen kärjen osalta varsin tasaväkinen, ja voitto ratkesi muutaman äänen erolla.

Kisan voiton ja 5000 euroa vei Frida Maria Pessi teoksellaan Kultakutri ja kesäkarhut, ja kakkossijalle sijoittui Hannu Känkäsen Kiltin miehen syrjähyppy. Kaikki viisi finalistikirjaa ovat kuunneltavissa Suplan äänikirjapalvelussa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s