Kalajoen hiekat

Kalajoen hiekat oli Otavan, Kariston, Suplan ja Otavan kirjasäätiön viihdekirjakilpailun finalisti 2022. Kirja sijoittui kilpailussa kolmanneksi.

Helteinen heinäkuu hiekkasärkillä vie Kertun odottamattomien halujen äärelle. 

Kerttu saapuu Kalajoen hiekkasärkille tavoitteenaan rentoutua ja toipua rankasta erosta. Vauhdikas Iida-serkku on kuitenkin vakuuttunut siitä, että Kertulle täytyy löytää kesäesa lomaseuraksi. Kun paikalle saapuu jumalaisesti laulava, motoristin näköinen tatskamies Joonatan, Kerttu onkin täysin myyty. Miehellä on röyhkeät elkeet ja hämmentävä tapa komennella. 

Vähitellen Kerttu joutuu myöntämään itselleen, että hän on valmis tekemään hämmästyttäviä asioita Joonatanin käskystä ja että haluaa muutakin kuin pelkkää vaniljaa. Kalajoen hiekat suorastaan polttelevat, kun Kerttu lähtee Joonatanin leikkeihin mukaan.

Kalajoen hiekat

Formaatti: Äänikirja
Kirjailija: Satu Tähtinen
Lukija: Annukka Friman
Kesto: 4 t 28 min
Julkaisija: Otava ja Supla
Ilmestymisaika: Elokuu 2022

Kuunneltavissa äänikirjapalveluissa ja ladattavissa kirjakaupoista.

Lukijoilta

Hauska, rietas ja fiksu. Sadulla on genrensä tyyli erinomaisesti hallussa.


Tähtinen todellakin kirjoittaa rohkeasti ja viihdyttävän kuvaavasti. Erityisesti pidin Kertun ja Joonatanin kiinnostavista henkilöhahmoista ja erinomaisesti kuvatusta kemiasta heidän välillään.


Seksuaalisuus on tärkeä näkökulma ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kirjassa on kuvattu hienosti Kertun matkaa omien tarpeiden ja rajojen tunnistamisen näkökulmasta. Ihanaa, että kirjassa on onnellinen loppu.


Tykkäsin tosi paljon, miten tarinassa kohdeltiin bdsm-kulttuuria ja moderneja asioita kuten suostumus ja ehkäisy.